Silikal Golv i Storkök & Restaurangkök

Säkra golv är en av många fördelar med massagolv från Silikal - Ett måste för storkök & restaurangkök. Läs vidare nedan för mer fördelar och information.


Plastmassagolv från Silikal är hygieniska, klarar de mest extrema förhållanden och kan användas fullt ut redan 1-2 timmar efter installationen av golvet. Idealiskt för exempelvis storkök, restauranger, mindre kök och matsalar. Ett utmärkt val för nybyggnationer, renoveringar eller reparationer.

De tjänster som erbjuds av hotell, restauranger, personalmatsalar och storkök är mångsidiga och krävande. Förväntningarna på ett tillförlitligt golv är lika stora. I decennier har plastmassagolv från Silikal erbjudit en välkommen lösning i kök, diskrum, korridorer, kylrum, källare och lagerlokaler.

Silikals golvsystem är certifierade enligt HACCP och följer de europeiska HALAL riktlinjerna.

Vare sig saker tappas på golvet, verktyg, vatten eller matrester, eller lådor som släpas över golvet står Silikal plastmassagolv emot. Med hög motståndskraft mot slitage, olika halkskyddskvaliteter, attraktiva färger och ett golv som är lätt att rengöra och underhålla är det den perfekta lösningen för hotell, restauranger och cateringföretag.

Snabb Service

Under natten kan renovering/reparation eller komplettering av golvet göras utan dyra avbrott för verksamheten. Redan 1-2 timmar efter arbetet är golvet redo och kan användas till fullo i er verksamhet igen.

Hygieniskt & Lättstädat

Fogfri golvbeläggning (ofta med hålkäl/fas) som är resistent mot oljor, fetter, syror och andra aggressiva ämnen. Eftersom att ytan är helt utan skarvar och porer innebär detta att inga sprickor eller hål skapas, som i sin tur förhindrar bakterietillväxt.

Säkra golv

Silikals golv är halksäkra, vi anpassar graden av halkskydd efter era krav & behov. En vanlig lösning är slät beläggning under köksinredning/maskiner och övriga ytor halksäkrade

Rekommenderat Golvsystem Storkök

För massagolv i storkök rekommenderas Silikal Dekor som är en vanligt föreskriven beläggning för just storkök. Läs mer om Silikal Dekor här.

Klicka vidare för att läsa mer om Silikal Dekor.

Teknisk Information - Standardkulörer - Övrig Information

Silikal Dekor

Utförda projekt inom Storkök & Restaurangkök