Silikal Golv inom Industri & Verkstad

Silikals plastmassagolv är den ultimata golvbeläggningen för hårt ansatta golv och andra ytor inom tillverkningsindustrin & verkstäder m.m

Tunga laster och högt slitage kan få “normala” golv att skadas svårt när de dagligen utsätts för extrema påfrestningar. De blir smutsiga, sprickor och hål uppstår. Konstant försämring med höga kostnader och besvärliga reparationer som följd. Störningar i produktionen eller stopp i produktionen är ett vanligt resultat av detta.

Med Silikal plastmassagolv är sådana problem lätta att lösa. Silikals golv uppfyller kraven på att vara extremt slitstarkt samtidigt som det är väldigt lättstädat, det är två av de viktigaste kraven som merparten av våra kunder har. Samtidigt är våra golvbeläggningar väldigt flexibla i avseende till att vi kan anpassa golvbeläggningen enligt kundens individuella önskemål.

Olyckor så som t.ex tappade föremål som skadar beläggningen kan dock alltid hända oavsett vilket underlag man har. Eller att man behöver komplettera golvet t.ex vid flytt av maskiner eller utbyggnad av lokaler. Vid såna tillfällen är en golvbeläggning från Silikal det ultimata då tiden för reparation/komplettering blir minimal på grund av materialets snabba härdningstid. Efter arbetet är utfört kan golvet belastas fullt ut efter endast en timme!

 
Viktigaste fördelarna med Silikals golv
Inom Industri & Verkstad
  • Slitstarkt

    Klarar hög belastning och är väldigt motståndskraftigt mot slitage.

  • Lättstädat

    Fogfri golvbeläggning (ofta med hålkäl/fas) som är resistent mot oljor, fetter, syror och andra aggressiva ämnen.

  • Säkra golv

    Silikals golv är halksäkra, vi anpassar graden av halkskydd efter era krav & behov.

Utförda projekt inom Industri & Verkstad