Silikal Golv inom Industri & Verkstad

Silikals plastmassagolv är den ultimata golvbeläggningen för hårt ansatta golv och andra ytor inom tillverkningsindustrin & verkstäder m.m

Tunga laster och högt slitage kan få “normala” golv att skadas svårt när de dagligen utsätts för extrema påfrestningar. De blir smutsiga, sprickor och hål uppstår. Konstant försämring med höga kostnader och besvärliga reparationer som följd. Stopp i produktionen är ett vanligt resultat av detta.

Med Silikal plastmassagolv är sådana problem lätta att lösa. Silikal golv uppfyller kraven på att vara både tåliga och snygga och kan anpassas till individuella behov av utseende och sammansättning. Silikal plastmassagolv baseras på akryl och metakrylsyra, den viktigaste komponenten är metylmetakrylat (eller MMA). Oavsett om golvet ska vara transparent eller pigmenterat så kan Silikal lösa nästan alla golvproblem.

Silikals golvbeläggningar återfinns i allt från tung till lätt industri, mekanisk verkstad, produktionslinjer, farmaceutiska laboratorier, små verkstäder och stora anläggningar för livsmedelsproduktion. Men det är inte allt. Våra golv har även visat sitt värde i affärer, på lastningsramper och i sportanläggningar, i princip var som helst ni kan tänka er. Antingen som impregnering, målningar, beläggning, toppning eller avjämningsmassa. Vi lägger ert golv för att det ska klara den påfrestning ni utsätter det för.

 
Viktigaste fördelarna med Silikals golv
Inom Industri & Verkstad
  • Slitstarkt

    Klarar hög belastning och är väldigt motståndskraftigt mot slitage.

  • Lättstädat

    Fogfri golvbeläggning (ofta med hålkäl/fas) som är resistent mot oljor, fetter, syror och andra aggressiva ämnen.

  • Säkra golv

    Silikals golv är halksäkra, vi anpassar graden av halkskydd efter era krav & behov.

Utförda projekt inom Industri & Verkstad