Silikal Golv inom Köttindustrin

Rent, extremt tåligt, fogfritt och snabbt att lägga – Silikal plastmassagolv är den perfekta grunden i alla verksamhetsområden för charkuterier, slakterier och livsmedelsindustrier.

Hygien är viktigt inom köttindustrin och måste naturligtvis börja med en god grund: golvet. Plastmassagolv från Silikal kan erbjuda den bästa grunden för hantering av känsliga livsmedel, särkilt kött, för en säker daglig beredning i fabriker för köttförädling och paketering.

Fogfria golv från Silikal är lätta att grundligt rengöras, en speciell fördel för köttindustrin där oklanderlig hygien är ett måste. Det är också möjligt att lägga golvet likt en bassäng för att fånga vätskor och restprodukter från produktionen. Detsamma gäller för halkskyddade ytor som kan levereras efter kundens specifikationer.

Aggressiva material, till exempel salter, syror, fett, lut och rengöringsmedel kan inte skapa gropar i Silikals slitstarka plastmassagolv. Detsamma kan sägas om de extrema mekaniska belastningar som ofta förekommer i köttfabriker. Plastmassagolv från Silikal läggs snabbt och enkelt utan några driftstopp för er fabrik vid temperaturer ner till – 25 °C! Med en torktid på endast en timme är golvet klart att användas. Detsamma gäller för senare ändringar, renoveringar eller reparationer av ytan, exempelvis när ni vill ändra användning eller utformning av utrymmet.

Lätt att lägga – Golvet är härdat och klart för användning efter endast 1 timme. Den perfekta lösningen för att undvika långa stillestånd i din verksamhet.Industrigolv Hudiksvall & Silikal

Utförda projekt inom Mjölk & Köttindustrin