Om Industrigolv Hudiksvall


Industrigolv Hudiksvall AB har över 160 års gemensam yrkeserfarenhet av fogfria plastmassagolv och kan tillsammans med golvmaterialtillverkaren Silikal® GmbH i Tyskland erbjuda hållbara kvalitetslösningar som är kostnadseffektiva såväl som dekorativa med lång livslängd.

Industrigolv Hudiksvall AB, etablerat 2010, arbetar i huvudsak i mellersta och norra Sverige med ensamrätten för Silikal´s fogfria golvprodukter som utvecklats under 65 år för att fylla olika golvbehov såsom slitstyrka, hygienkrav, flexibilitet, färgval och olika kombiegenskaper.

Industrigolv Hudiksvall AB har idag över 160 års yrkeserfarenhet fördelat på 11 medarbetare. Huvudkontor och lager finns i Hudiksvall.


Verksamheten drivs med en tydlig inriktning mot kvalité och service, och vårt team av kompetent och erfaren personal sköter uppdrag åt ett brett register av kunder från många olika branscher i Sverige. 

Vi som jobbar på Industrigolv Hudiksvall

På Industrigolv Hudiksvall strävar vi efter att våra anställdas kunskap om företagets produkter & tjänster samt övrig utbildning som branschen kräver skall vara den högsta av alla på marknaden.

Hans Hübenette

VD/Entreprenadsäljare


Andreas Berggren

Arbetsledare


Isaac Bergquist

Golvinstallatör


Thomas Bergman

Golvinstallatör

Markus Persson

Golvinstallatör

Christian Sundkvist

Golvinstallatör

Didrik Sundström

Golvinstallatör

Linus Söderberg

Golvinstallatör