Om Industrigolv Hudiksvall


Industrigolv Hudiksvall AB har över 185 års gemensam yrkeserfarenhet av fogfria plastmassagolv och kan tillsammans med golvmaterialtillverkaren Silikal® GmbH i Tyskland erbjuda hållbara kvalitetslösningar som är kostnadseffektiva såväl som dekorativa med lång livslängd.

Industrigolv Hudiksvall AB, etablerat 2010, arbetar i huvudsak i mellersta och norra Sverige med ensamrätten för Silikal´s fogfria golvprodukter som utvecklats under 65 år för att fylla olika golvbehov såsom slitstyrka, hygienkrav, flexibilitet, färgval och olika kombiegenskaper.

Industrigolv Hudiksvall AB har idag över 185 års yrkeserfarenhet fördelat på cirka 14 medarbetare. Huvudkontor och lager finns i Hudiksvall och försäljningskontor i Skellefteå.


Verksamheten drivs med en tydlig inriktning mot kvalité och service, och vårt team av kompetent och erfaren personal sköter uppdrag åt ett brett register av kunder från många olika branscher i Sverige.



 

Vi som jobbar på Industrigolv Hudiksvall

På Industrigolv Hudiksvall strävar vi efter att våra anställdas kunskap om företagets produkter & tjänster samt övrig utbildning som branschen kräver skall vara den högsta av alla på marknaden.

Hans Hübenette

VD/Entreprenadsäljare


Andreas Berggren

Arbetsledare


Kjelle Eriksson

Säljare Norr


Rickard Roginder

Kundansvarig Säljare

Isaac Bergquist

Golvinstallatör


Andris Cakstins

Golvinstallatör


Ulf Carodeman

Golvinstallatör


Pontus Isacsson

Golvinstallatör

Bengt Larsson

Golvinstallatör


Mikael Olsson

Golvinstallatör


Markus Persson

Golvinstallatör


Göran Rönnqvist

Golvinstallatör

Johan Stark

Golvinstallatör


Didrik Sundström

Golvinstallatör