Silikal Golv inom Bilindustrin

Extremt slitstarkt, lätt att hålla rent och installeras bokstavligen “över en natt”. Massagolv från Silikal har de bästa förutsättningarna för verksamheter inom bilindustrin så som verkstäder, tvätthallar och utställningslokaler.

De dagliga rutinarbeten som förekommer inom fordonsindustrin: dra åt skruvar, smörjning, montering, målning samt svetsning. Det luktar bensin, olja, färg och brända bromsbelägg. Motorer, maskiner och verktyg anger tonen här. Allt detta måste ha en stadig grund att stå på. Golvet med de bästa förutsättningarna kommer från Silikal.

För biltillverkare, bilverkstäder, utställningslokaler och tillverkare av tillbehör inom bilindustrin, både för nyproduktion och renovering av golv, så är Silikals plastmassagolv den perfekta lösningen. Silikal golv är en robust och lättskött beläggning som även är ett idealiskt golv för parkeringsplatser och garage samt lager.

Aggressiva ämnen såsom motorolja och bensin, fetter eller lut har inte en chans att tränga igenom Silikal plastmassagolv. Allt kan tas reda på den icke porösa yta som golvet har, snabbt och enkelt. Där golvet möter väggen lägger man ofta hålkäl eller sockel för att förhindra vätskor att samlas vid kanter och hörn. Ett säkert golv för din verksamhet.

Hållbart & Lång livslängd

Konstant bil­trafik, tappade verktyg eller maskiner som kan repa golvet? Inga problem med Silikal golv. Golven är motståndskraftiga mot slitage, nötning och tryck.

Lättstädat

Fogfri golvbeläggning (ofta med hålkäl/fas) som är resistent mot oljor, fetter, syror och andra aggressiva ämnen.

Säkra golv

Silikals golv är halksäkra, vi anpassar graden av halkskydd efter era krav & behov.

Utförda projekt inom Bilindustri & Verkstäder