Silikal Golv inom Hotell & Restaurang

Säkra golv är en av fördelarna med massagolv från Silikal - Ett måste för storkök & restaurangkök. Läs vidare nedan för mer fördelar och information.

Plastmassagolv från Silikal är hygieniska, klarar de mest extrema förhållanden och kan användas väldigt snabbt. Idealiska förhållanden för exempelvis hotell, restauranger, kök och matsalar. Ett utmärkt val för nybyggnationer, renoveringar eller reparationer.

De tjänster som erbjuds av hotell, restauranger, personalmatsalar och storkök är mångsidiga och krävande. Förväntningarna på ett tillförlitligt golv är lika stora. I decennier har plastmassagolv från Silikal erbjudit en välkommen lösning i kök, diskrum, korridorer, kylrum, källare och lagerlokaler.

Vare sig saker tappas på golvet, verktyg, vatten eller matrester, eller lådor som släpas över golvet står Silikal plastmassagolv emot. Med hög motståndskraft mot förslitning, olika halkskyddskvaliteter, attraktiva färger och ett golv som är lätt att rengöra och underhålla är det den perfekta lösningen för hotell, restauranger och cateringföretag.

Snabb Service

Snabb service: Under natten kan renovering av golvet göras utan dyra avbrott för verksamheten. Inom en till två timmar lagas golvet och kan användas till fullo, även vintertid ända ner till –10°C.

Höga Hygieniska Krav

Plastmassagolv är resistenta mot fruktsyror, lut, syror, oljor och fetter. Ytan som är helt utan skarvar och porer kan även läggas upp på väggen för att skapa en “bassäng”. Detta innebär att inga sprickor eller hål skapas, som i sin tur förhindrar bakterietillväxt.

Där det måste se bra ut

Golv som fortfarande är oskadda efter år av förslitning i hotell och restaurang är standard med golv från Silikal. Det finns även många möjligheter för kreativitet med vårt färgkoncept. Kombinationer av pigment, kvartssand och färgade flingor skapar vackra golv. Golv med graniteffekt, företagslogotyp integrerad i golvet eller olikfärgade områden, allt är möjligt.

Utförda projekt inom Hotell & Restaurang