Silikal Golv inom Bilindustrin

Extremt slitstarkt, lätt att hålla rent, homogent och installeras bokstavligen “över en natt”. De bästa förutsättningarna för en säker verksamhet pekar på plastmassagolv från Silikal i verkstäder, utställningslokaler, tillverknings- och lagerutrymmen.

De dagliga rutinarbeten som förekommer inom fordonsindustrin: dra åt skruvar, smörjning, montering, målning samt svetsning. Det luktar bensin, olja, färg och brända bromsbelägg. Motorer, maskiner och verktyg anger tonen här. Allt detta måste ha en stadig grund att stå på. Golvet med de bästa förutsättningarna kommer från Silikal.

För biltillverkare, bilverkstäder, utställningslokaler och tillverkare av tillbehör inom bilindustrin, både för nyproduktion och renovering av golv, så är Silikals plastmassagolv den perfekta lösningen. Robust och lättskött är det ett idealiskt golv för parkeringsplatser och garage men även för lager och kontor. En säker och ren lösning där du behöver den.

Aggressiva ämnen såsom motorolja och bensin, fetter eller lut har inte en chans att tränga igenom Silikal plastmassagolv. Allt kan tas reda på den icke porösa yta som golvet har, snabbt och enkelt. Där golvet möter väggen kan man lägga ett uppvik för att bilda en “bassäng” för att fånga vätskor. Ett säkert golv för din verksamhet.

Hållbart & Säkert

Konstant bil­ och trucktrafik, tappade verktyg eller maskiner som kan repa golvet? Inga problem med Silikal golv. Golven är motståndskraftiga mot slitage, nötning och tryck. Ett halkskyddat golv som ger säkerhet tack vare att ett material sprids över golvytan för att sedan förseglas i densamma.

Inga driftstopp

Reparationer och renoveringar inom tillverkning eller annan verksamhet utan dyrbara driftstopp är bara en av alla tjänster från Silikal. Plastmassagolven härdar på en till två timmar och kan sedan bära sin last. Nya golv skapas “över en natt”.

Vackra Golv

Arbetet går lättare med ett snyggt golv! Vårt färgkoncept ger dig attraktiva alternativ. Golv kan göras i företagets färger eller bara för att matcha er personliga smak. Det ser ut som granit, med färgade flingor eller med ert företags logotype inlagd. Låt fantasin flöda.

Utförda projekt inom Verkstad & Lager